Rendelés

hálószobabútor rendelés Natur Design Kft. Hajdúböszörmény

Ajánlatkérés

Kínálatunkból kiválasztja az Önnek tetsző termékeket, majd az ajánlatkérő űrlap segítségével anyagot, színt és felületkezelést is választ. Az oldalon található modellek bármilyen méretben, anyagból és felületkezeléssel rendelhetők. A szállítási cím megadása azért szükséges, hogy a szállítási költséget is ki tudjuk számolni.

Ajánlat

Ajánlatkérésére 24-48 órán belül emailben ajánlatot küldünk, amely tartalmazza a tervezett szállítási határidőt és a szállítási díjat is. Az ajánlatban feltüntetjük a megrendeléshez szükséges előleg összegét és bankszámlaszámunkat.

Megrendelés

Ön emailben kapja meg cégünk ajánlatát, amelyre szintén emailben küldhet megrendelést. Kérjük, hogy az előleg összegét fizesse be vagy utalja át cégünk folyószámlájára. A megrendelést csak az előleg beérkezését követően tekintjük érvényesnek.

Visszaigazolás

Az Ön által elküldött előleg beérkezésétől számított 1 munkanapon belül visszaigazolást küldünk, mely visszaigazolás tartalmazza a tényleges szállítási határidőt. A befizetett előlegről szóló számlát postázzuk Önnek.

Szállítás tartalma

A megrendelt termékeket az Ön által megadott szállítási címre saját fuvareszközünkkel szállítjuk, és a helyszínen kicsomagoljuk, összeszereljük, és használatra kész állapotban adjuk át Önnek. A szállítást minden esetben mi végezzük, ez alól kivétel lehet, amikor a rendelés kizárólag éjjeliszekrényre vonatkozik. Ebben az esetben az Ön kérésére és költségére csomagküldő szolgálatot veszünk igénybe.

Szállítási díj

Árajánlatunkban minden esetben megadjuk a konkrét szállítási díjat, amelyet Ön is kiszámíthat szállítási díjtáblázatunk alapján. A megadott árak bruttó árak. Az árváltozás jogát fenntartjuk. A szállítási díjtáblázat megtekintéséhez kattintson ide!

Emeleti pótlék

Amennyiben nehezen kivitelezhető vagy időigényes a kiszállítás a helyszíni körülmények miatt, illetve a bútor fokozott sérülésveszélye áll fenn, úgy a megemelkedett igénybevétel miatt emeleti pótlékot állapítunk meg. Ennek mértéke bruttó 1000 Ft bútoronként, rendkívüli esetben pedig az egyedi körülmények szerint kerül meghatározásra.

Szállítási határidő

A szállítási határidőt heti pontossággal adjuk meg, jelenleg az általános szállítási határidő 4 hét. A szállítási határidő az előleg beérkezésétől számítandó. A rendelés visszaigazolásakor pontos szállítási hetet adunk meg Önnek írásban, a szállítás napját pedig a szállítás közeledtével írásban és telefonon egyeztetjük. Az általános szállítási határidőtől való eltérés jogát fenntartjuk, és az esetleges késésből származó károkért felelősséget nem vállalunk.

Szállítás napja

A szállítás közeledtével egyeztetjük Önnel a szállítás napját, és kérjük, hogy a szállítás napjára egy kb. négy órás időintervallumot adjon meg, amelyen belül fogadni tudja kollégánkat, aki a kiszállítást és összeszerelést végzi! Kérjük, vegye figyelembe, hogy a szállításokat hétköznap és munkaidőben végezzük, de természetesen igyekszünk alkalmazkodni az Ön igényeihez.

Kiszállítási helyszín

A lakóhely adottságait (földrajzi viszonyok, ház vagy lakás, emelet megközelíthetősége, lift, lépcső méretei) minden esetben kérjük részletesen megadni, hogy megfelelően felkészülhessünk a kiszállításra.

Összeszerelés

hálószobabútor összeszerelés Natur Design Kft. Hajdúböszörmény

A kiszállított bútort asztalos kollégánk a helyszínen összeállítja, megkímélve Önt az alaprajz-böngészés kellemetlenségeitől. Az összeállított bútort használatra készen adja át Önnek kollégánk, amelyet Ön az Teljesítési Jegyzőkönyv aláírásával igazol.

Sikertelen kiszállítás

Amennyiben az előre egyeztetett kiszállítás az Ügyfél hibájából hiúsul meg, de erről Cégünket időben értesíti, úgy eltekintünk attól, hogy az ismételt kiszállítás költsége is az Ügyfelet terhelje. Ellenkező esetben az ismételt kiszállítás költsége is az Ügyfelet terheli. Ha a mi hibánkból hiúsul meg a kiszállítás, úgy az ismételt szállítási díjat Cégünk fizeti.

Előleg

Mi teljes elkötelezettséggel állunk vásárlóink rendelkezésére, igényeiket a legnagyobb mértékben igyekszünk megismerni és teljesíteni. Ezt a hozzáállást tükrözi az is, hogy a komolytalan megrendelési szándékot igyekszünk kiszűrni, ezzel fenntartva gyártókapacitásunkat a megfontolt és megbízható ügyfeleknek. A megrendelések visszaigazolásához ezért előleget kérünk, melynek mértéke a vételár 50%-a.

Előleg fizetés módja

Az előleg mértéke a rendelés összegének 50%-a. A rendelést csak az előleg megérkezését követően tekintjük érvényesnek. Az előleget befizethetik a Natur Design Kft. folyószámlájára.

Budapest Bank Nyrt.
10101061-08457000-01003000

Az előleg beérkezése után előlegszámlát állítunk ki, melyet az Ön címére postázunk.

Fennmaradó összeg kiegyenlítése

A fennmaradó összeget az áru átvételekor készpénzben kérjük kiegyenlíteni. Lehetősége van a fennmaradó összeg banki átutalására is, amennyiben az összeg beérkezik cégünk folyószámlájára a kiszállítást megelőző napig.

  • © 2005-2018 Natur Design Kft.